Riihi säätiö mukana Työväen musiikkitapahtumassa

 

Riihi säätiö oli heinäkuussa mukana Työväen musiikkitapahtumassa Valkeakoskella. Tapahtuman lähtökohta on peilata työväen musiikin historiaa ja nykypäivää. Teemoitetut yhteiskunnalliset keskustelutilaisuudet ovat perinteisesti keskeinen osa ohjelmaa. Päivien aikana kuultiin muun muassa keskustelut arvoista ja sananvapaudesta, Euroopasta, sananvapaudesta ja populismista sekä asunnoista ja työvoimapolitiikasta.

– Olimme säätiönä mukana nyt toista kertaa ja tuimme Työväen musiikkitapahtumaa taloudellisesti. Tavoitteenamme oli auttaa musiikkitapahtumaa korkeatasoisen seminaarin järjestämisessä. Kokemukset olivat erittäin positiivisia ja se synnytti ideoita jatkoa varten. Lanseerasimme Valkeakoskella myös uuden sloganimme Elävän työväenkulttuurin puolesta ja saimme säätiölle hyvää näkyvyyttä, kertoo asiamies Janne Ollikainen.

Nelipäiväinen tapahtuma järjestettiin 27.-30. heinäkuuta ja se veti paikalle noin 40 000 kävijää. 45-vuotisjuhlaansa viettäneillä festivaaleilla esiintyi laaja joukko suomalaisia eturivin artisteja, kuten Sanni, Paleface, Anna Puu, Jarkko Martikainen ja Lauri Tähkä.

2017-08-23T13:30:35+00:0023.08.2017|