Riihi säätiön avustukset haettavissa 30.9.2023 asti

Riihi säätiö tarjoaa mahdollisuuden avustusten ja apurahojen hakemiseen, ja hakuaika päättyy 30.9.2023.

Riihi säätiön myöntää avustuksia ja apurahoja hankkeiden joiden sisältönä on esimerkiksi työväen ja kansanperinteen tutkimus, kulttuuri, luonnonsuojelun tai kestävän kehityksen tukeminen.

Hakuprosessi on suhteellisen helppo ja selkeä. Hakemuksen voi täyttää verkkosivustolla, ja tarkemmat ohjeet ja vaatimukset löytyvät säätiön verkkosivuilta (avustukset ja apurahat). Muista varmistaa, että hakemuksesi on jätetty ennen syyskuun loppua, jotta se otetaan huomioon.

Riihi säätiön avustukset ja apurahat tarjoavat mahdollisuuden saada tukea omille projekteille ja ideoille. Apurahoja myönnetään niin yksityishenkilöille kuin organisaatioillekin. Hyväksytyn hakemuksen tulee täyttää säätiön sääntöjen tarkoitus ja tarkoituksen toteuttamis-pykälät. Säätiö kannustaa monipuolisiin ja innovatiivisiin hankkeisiin.

Tärkeää on siis huolehtia siitä, että hankkeet toteutetaan säätiön tarkoituspykälän mukaisesti. Tämä auttaa varmistamaan, että avustukset käytetään oikealla tavalla ja tukevat säätiön missiota.

2023-09-04T08:26:47+00:0004.09.2023|