Riihi säätiö päätti vuoden 2023 avustuksista

Riihi säätiön hallitus on päättänyt myöntää avustuksia yhteensä 166 500 euroa 29 eri hankkeelle, jotka toteuttavat säätiön tarkoitusta. Säätiö sai tämän vuoden hakukierroksella yli 50 hakemusta, joista säätiön hallitus valitsi avustuksen saajat.


Säätiön tarkoituksena on tukea työväen- ja muun kansanperinteen, ammatillisten opintojen, sosiaalisen asuntotoiminnan, biodynaamisen viljelyn ja luonnonsuojelun tieteellistä tutkimusta sekä kulttuuritoimintaa. Avustuksilla tuetaan muu muassa työnväen, populaarikulttuurin ja sateenkaariväen historian tutkimusta ja tallentamista sekä uuden työväenmusiikin julkaisua. Avustuksen kohteina tänä vuonna oli myös hankkeita, jotka liittyvät luonnonsuojeluun ja kestävänkehityksen edistämiseen.

Tarkemmat tiedot avustuksen saaneista hankkeista julkaistaan myöhemmin säätiön internet-sivuilla.

2023-12-20T08:53:22+00:0020.12.2023|