About Admin

This author has not yet filled in any details.
So far Admin has created 1 blog entries.

Riihi säätiön verkkosivusto ja ilme uudistuivat

Riihi säätiö avasi uusitun verkkopalvelunsa joulukuussa. Sivusto päivitettiin helpottamaan tiedon löytymistä ja vastaamaan säätiön uudistuvaa toimintaa. Myös säätiön visuaalinen ilme on uudistettu.

– Halusimme päivittää verkkopalvelun vastaamaan sekä ajanmukaisia käyttäjätarpeita että uudistunutta toimintatapaamme. Sivustolta löytyy nyt relevantti tieto säätiön toiminnasta ja kuulumisista ajantasaisesti. Sieltä on myös linkitys eteenpäin vuokra-asuntohakuun. Päivitimme samalla myös säätiön visuaalisen ilmeen kevyeksi ja ilmavaksi, kertoo Riihi säätiön asiamies Janne Ollikainen.

Ilmeen uudistuksesta vastasi graafinen suunnittelija Jonna Nisu.

Riihi säätiön tarkoituksena on työväen ja muun kansanperinteen tallentaminen, biodynaamisen viljelyn edistäminen ja tunnetuksi tekeminen, luonnonsuojelun edistäminen, ammatillisten opintojen tukeminen ja sosiaalisen asuntotoiminnan edistäminen Suomessa. Säätiö vuokraa asuntoja sosiaaliseen asumiseen Oulun seudulla ja myöntää apurahoja monipuoliseen työväen perinteen ja kulttuuritoiminnan tukemiseen. Säätiö on perustettu vuonna 1980.

2016-12-12T17:27:54+00:0012.12.2016|